Luxe vakantie villa Curacao tot 6 Personen

Vakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huurVakantie Villa Curacao Te koop of Te huur

Beschikbaarheden & Prijzen opvragen.

De kavel van deze luxe villa op Curaçao

Op een van de hoogste punten op Coral Estate, met een magnifiek panorama op de binnenlanden van Curaçao, de Christoffelberg en de Caribische Zee, is deze comfortabele tropische villa gerealiseerd op een royaal perceel van 12.093m2. Het ontwerp van de woning is volledig geïnspireerd op de schitterende vergezichten rondom.

Het woonhuis is als quadrant ontworpen en biedt vanaf alle vier de zijden een spectaculair zicht op Curaçao. Het royale woonhuis is maar liefst 21 x 21 meter groot en heeft aan alle zijden overdekte terrassen om van het uitzicht te genieten. De porches bezorgen de woning bovendien een aangenaam klimaat. Op de verdieping - het hoogste en meest spectaculaire uitzichtpunt van de woning - bevinden zich de master bedroom en master bathroom.

De luxe villa op Curaçao biedt de volgende mogelijkheden

De electrische toegangspoort - bediend vanuit het woonhuis - biedt middels een royale oprijlaan over het perceel toegang tot dit hoog gelegen estate. Een carport biedt plaats aan 2 auto's.
De villa is volledig onderkelderd. Onder de woning bevindt zich ondermeer een geheel afgewerkte garage van 6 x 15 meter welke afsluitbaar is met een electrische roldeur. Vanuit de garage bereikt u middels een vaste trap de hal van de royale woning.

Op een oppervlakte van ruim 440m2 bevinden zich de grote living met aparte TV kamer, keuken met was-/voorraadruimte en twee grote slaapkamers (6 x 6 meter) met eigen luxe badkamers.

De bovenste etage meet 7 x 15 meter en heeft een inpandig balkon om van het magnifieke zicht op heel Curaçao te genieten. Hier bevindt zich de royale masterbedroom met walk-in closet, toilet en een grote badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en een tweepersoons whirlpool.

Het grote zwembad van 8 x 5 meter is omringd door een pooldeck van 80m2 waarop 2 bankjes gerealiseerd zijn om maximaal van het uitzicht te kunnen genieten. Hier kijkt u tot aan de Tafelberg. Bij het zwembad is een aparte jacuzzi voor 5 personen geplaatst. Hier is het overdag en in de avond uitermate comfortabel genieten.