Exclusieve villa huren Curaçao?

Wilt u ook genieten van het huren van een exclusieve villa op het zon overgoten Curaçao? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden twee villa's aan welke beide zeer exclusief uitgevoerd zijn. Deze villa's bevinden zich op het Coral Estate Park op Curaçao en zijn voorzien van diverse luxe voorzieningen zoals: Airco, privé zwembad, privé jacuzzi en veel privacy. Buiten dat beide villa's exclusief zijn, zijn beide villa's het gehele jaar door te huur.

Een exclusieve villa te huur op een gesloten park

Deze exclusie villa's zijn geschikt van 2 tot 6 personen en 2 tot 10 personen en bevinden zich op het park van Coral Estate. U kunt deze villa's direct bij de verhuurder huren zonder tussenkomst van een derde partij.

Waarom een exclusieve villa op Curaçao huren bij ons?

Doordat wij kleinschalig zijn zorgen wij voor een schone en nette oplevering, wij onderhouden de villa's constant (alsof we er zelf iedere dag in wonen). Beide villa's zijn voorzien van alle gemakken en extra luxe artikelen zoals bijvoorbeeld een zwembad & Jacuzzi.

Wenst u ook een fijne vakantie of verblijf voor een prettige langere periode? Dan werken deze exclusieve villa's uitstekend voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen om een exclusieve villa te huren op Curaçao

Contact opnemen om een exclusieve villa te huren doet u direct middels ons contact formulier of wij staan u kunt ons mailen op: info@luxe-villa-curacao.nl

Exclusieve villa op Curaçao voor 2 tot 6 personen

Exclusieve villa huren op Curaçao voor 2 tot 6 personen

Exclusieve villa huren op Curaçao voor 2 tot 6 personen

Exclusieve villa op Curaçao voor 2 tot 10 personen

Exclusieve villa huren op Curacao voor 2 tot 10 personen

Exclusieve villa huren op Curaçao voor 2 tot 10 personen